تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

اعزام بیش از ۵۰ هزار زائر خانه خدا از ۳ خرداد ماه

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور از اعزام بیش از ۵۰ هزار زائر خانه خدا از ۵ فرودگاه کشور خبر داد و گفت: انتقال زائران به سرزمین وحی از سوم خرداد آغاز و بازگشت آن‌ها سوم مرداد ماه خاتمه خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا سیدی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، با بیان اینکه عملیات رفت و برگشت زائران حج تمتع سال ۱۴۰۲ با قریب به ۸۸ هزار زائر، ۲ ماه به طول می‌انجامد، از آمادگی ۲۱ فرودگاه کشور برای انجام این عملیات خبر داد و گفت: انتقال زائران به سرزمین وحی از سوم خرداد آغاز و بازگشت آنها سوم مرداد ماه خاتمه خواهد یافت.

سیدی ضمن اعلام این خبر و با اشاره تمهیدات اندیشیده شده در فرودگاه‌های کشور برای میزبانی شایسته از زائران خانه خدا گفت: آغاز عملیات حج تمتع به عنوان یک آیین معنوی با سالروز عملیات پیروزمندانه بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر که یک مناسبت ملی است، همزمان شده و این تقارن را به فال نیک می‌گیریم.

وی اظهار کرد: نخستین کاروان های اعزامی به بیت الله الحرام، سوم خرداد از فرودگاه های امام خمینی(ره)، ساری و یزد راهی سرزمین وحی خواهند شد. سیدی با اشاره به مدت زمان عملیات رفت افزود: اعزام زائران تا اول تیر ماه ادامه دارد و فرودگاه های همدان، گرگان و امام خمینی(ره) به عنوان آخرین فرودگاه های اعزام کننده زائر به سرزمین وحی معرفی شده اند.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها درخصوص عملیات بازگشت زائران حج تمتع ۱۴۰۲ گفت: حجاج پس از انجام مناسک حج در تاریخ ۱۳ تیر از فرودگاه های امام خمینی(ره)، ساری و یزد به کشور باز خواهند گشت. این در حالی است که آخرین گروه حجاج نیز در تاریخ سوم مرداد از سه فرودگاه اهواز، امام خمینی(ره) و کرمان وارد میهن اسلامی خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ هزار زائر از پنج فرودگاه کشور اعزام می شوند، گفت: فرودگاه امام خمینی(ره) با اعزام ۲۵ هزار و ۴۵۰ زائر از استان های تهران، البرز، قزوین، سمنان، قم، مرکزی، کاشان و کرمانشاه رتبه نخست بیشترین اعزام به کشور عربستان را از آن خود کرده است.

سیدی ادامه داد: فرودگاه مشهد با اعزام ۱۱ هزار و ۷۳۰ زائر از استان های خراسان رضوی و خراسان شمالی، رتبه دوم فرودگاه های کشور با اعزام بیشترین زائر را در اختیار دارد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه ها گفت: فرودگاه اصفهان با اعزام هفت هزار و ۶۰۰ زائر از دو استان اصفهان و چهار محال و بختیاری سوم، فرودگاه تبریز با اعزام چهار هزار و ۶۰۰ زائر چهارم و فرودگاه های ساری و اهواز هرکدام با اعزام چهار هزار و ۳۷۰ زائر به سرزمین وحی به عنوان پنجمین فرودگاه اعزام کننده بیشترین زائر به خانه خدا معرفی شده اند.

وی همچنین یادآور شد: ۲ فرودگاه قشم و چابهار هرکدام با اعزام ۲۳۰ زائر، کمترین اعزام را به عربستان خواهند داشت. به گفته سیدی؛ استان هرمزگان با ۲ فرودگاه بندرعباس و قشم و سیستان و بلوچستان با ۲ فرودگاه زاهدان و چابهار میزبان زائران سرزمین وحی خواهد بود./ برنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار